FORO LECTOR

Busca el llibre que estàs llegint i escriu el teu comentari sobre ell. Entre tots i totes farem un gran debat de la biblioteca d'aula.

dimarts, 21 de desembre del 2010

LA SELVA EN VERS


En obrir aquest poemari torbaràs un bestiari d'allò més divertit. Segur que reconeixes tots els animals de què parla. Les bestioles dels contes i cançoners que més t'agraden s'amaguen entre aquestes pàgines per a fer-te gaudir del plaer de la poesia.

4 comentaris:

  1. Aquest llibre m´agradat perque fa versos, rimes i moltes més coses us el recomane si us agraden les rimes i els versos.

    ResponElimina
  2. Aquest llibre m'ha agradat perque és diferent a alló que ja haviem llegit anteriorment, i perque cada animal tenia un poema. El recomane a tothom jo també.

    ResponElimina
  3. Aquest llibre m'ha agradat molt y m'ha agradat un poema que li diuen quica una quica xica,xica,ballaruga i cantarica ha tingut sis fills que són xics,xics,ballarucs i cantarics.qui ho diria,que la quica,que és tan xica,ballaruga i cantarica pujaria sis quics xics,ballarucs i cantarics.

    ResponElimina
  4. Aques llibre m'ha agradat molt a segut tan xulo que avegades encara menrecorde de el vers del bou i el vers de la gallina a estat molt bonic¡¡
    El Rec0MaNe ToTs¡¡

    ResponElimina